•  

Uutiset

Uusi projektiassistentti Emilia Kaskinen: ”Tiedän miten tärkeää tuki promoottorille on”

Turkulainen Emilia Kaskinen, 21, aloittaa työnsä Helena Riihitupa Oy:n projektiassistenttina kesäkuun alussa. Uudessa roolissaan Emilia toimii projektipäälliköiden apuna kiireisenä kesäsesonkina.

— Odotan tulevassa työssä niin montaa asiaa, mutta ehkä eniten sekä promoottoreiden että asiakasyritysten kanssa työskentelyä. Kun olen tehnyt itsekin töitä promoottorina, tiedän miten tärkeää projektipäällikön ja myös projektiassistentin tuki on, Emilia sanoo.

Helena Riihitupa Oy:n projektipäälliköistä Emiliaa lähinnä työskentelee Elisa Karimo. Elisa odottaa tulevia kuukausia malttamattomana siinä missä Emiliakin. 

— Kiireinen kevät osoitti, että ahkeralle tekijälle ja lisäkäsille on todella tarvetta. On ihana saada assistentiksi henkilö, joka pitää huolen siitä, että tehtävät tulevat tehdyksi tehokkaasti annetussa aikataulussa, projektipäällikkö-Elisa luonnehtii ja jatkaa:

— Emilia on sanavalmis, positiivinen ja hänen kanssaan on helppo tehdä töitä. Assistenttina hän pääsee käyttämään omia vahvuuksiaan muun muassa promoottoreiden kanssa kommunikoinnissa ja keikkabuukkauksissa. Uskon, että Emilia hoitaa tehtävänsä positiivisella otteella, tekee aina parhaansa ja haluaa kehittyä jatkuvasti.

Kiinnostus tapahtuma-alaan syventynyt matkan varrella

Emilia on tehnyt monipuolisesti erilaisia myyntitöitä lukio-opiskeluajoistansa saakka. Helena Riihitupa Oy:stä hän kuuli kolme vuotta sitten kilpasiskoiltansa Pitsimissi-kilpailussa.

— Silloin tajusin kuinka kivalta se kuulostaa, joten laitoin hakemuksen ja siitä alkoi promoottori- ja juontokeikkojen tekeminen. Niiden töiden kautta kiinnostukseni tapahtuma-alaa kohtaan on sitten syventynyt. Lisäksi avoimessa yliopistossa suorittamani markkinoinnin- ja johtamisen opinnot ovat lisänneet kiinnostusta myös alan hallinnollisesta puolesta, Emilia kertoo. 

Tulevat kollegat luonnehtivat Emiliaa ennenkaikkea positiiviseksi ja tsemppari-henkiseksi. Valovoimaisella ja inspiroivalla olemuksella on suuri merkitys, kun valmennetaan ja perehdytetään promoottoreita tuleviin työtehtäviinsä. 

— Uskon pystyväni heittäytymään tähän rooliin aika kokonaisvaltaisesti, koska olen nopea oppimaan ja motivoitunut työntekijä. Ja kun olen tehnyt itsekin promootiotyötä, niin tiedän, millaista tukea ja johtamista promoottorit kaipaavat, Emilia sanoo.