•  

Uutiset

Projektipäällikkö Essi Puurunen tuo yritykseen tiimijohtamisen tuoreinta osaamista

Helena Riihitupa Oy:lla on jälleen ilo ja kunnia kiinnittää osaava ja tuttu tekijä vastuullisempaan rooliin. Essi Puurunen on luova organisoija, joka mukautuu vaivattomasti erilaisiin rooleihin. 
 
Helena Riihitupa Oy:n tiimissä aloittaa tammikuussa kaksi vakituista projektipäällikköä, joista toinen on jämsäläislähtöinen, mutta nyttemmin tamperelaistunut Essi Puurunen. Essi on alkuvuodesta valmistuva yrittämisen ja tiimijohtamisen tradenomi, jolla on myös liikuntaneuvojan koulutus. Tiet Helena Riihitupa Oy:n kanssa kohtasivat muutama vuosi takaperin, kun yritykselle jo työskentelevä luokkakaveri suositteli joustavaa keikkatyötä koulun oheen.
 
— Minulla on paljon tosi monipuolista asiakaspalvelukokemusta, joten kiinnostuin yrityksestä ja pääsinkin nopeasti tekemään paljon erilaisia keikkoja, hän muistelee. 
 
Yrityksen myyntijohtaja ja osakas Henriikka Riihitupa muistaa Essin hyvin jo ensimmäisistä toimeksiannoista. Essi on alusta saakka ylittänyt kaikki odotukset. 
 
— Hän on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen muun muassa muuntautumiskykynsä ja pelottoman asenteensa ansiosta. Hän on hoitanut moitteetta kaikki tekemänsä keikat, saanut poikkeuksetta hyvää palautetta asiakkailta ja toiminut itseohjautuvalla työskentelyotteella haastavissakin paikoissa, Henriikka luettelee. 
 
Sekä pitkä ja monipuolinen työkokemus että viittä vaille valmiit opinnot siivittivät Essille luontevan polun Helena Riihitupa Oy:n projektipäälliköksi. Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemiassa opiskelu on hyvin työelämälähtöistä, joten opiskelijoilla on jo valmistuttuaan varteenotettavaa työkokemusta ja ajantasaisin tieto yritysmaailman toimintakulttuureista.
 
— Olen hyvä organisoimaan ja mukaudun helposti tehtävään kuin tehtävään ja rooliin kuin rooliin. Olen johtanut koulussa monia erilaisia projekteja ja saanut niiden kautta paljon kokemusta johtamisesta ja projektien läpiviemisistä, Essi kertoo. 
 
15. tammikuuta alkava työ pitää sisällään muun muassa myyntiä, markkinointia, rekrytointia ja yhteydenpitoa yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Organisointityön ohessa pääsee myös tapahtumakentille.
 
— Odotan innolla ja jännityksellä tulevaa. Olen myös luova ja tykkään esiintyä, ja toivon pääseväni käyttämään tätä idearikkauttani tulevassa roolissani, laulua ja musiikintekemistä harrastava Essi sanoo.
 
Essi on Helena Riihitupa Oy:n muille tiimiläisille jo tuttu tekijä, ja monien toimeksiantojen kautta asiakkaatkin tunnistavat hänet. Hän on tehnyt niin promootioita, puhelinprojekteja kuin juontamistakin. Promoottoreiden lähiesimiehenä ja asiakkaiden yhteyshenkilöinä hän aikoo toimia siltojen rakentajana. 
 
— Ennenkaikkea haluan olla helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä.