•  

Uutiset

Projektipäällikkö Elli Jalonen paneutuu asiakaspalvelun kehittämiseen ja viihtyy parhaiten siellä missä tapahtuu

Helena Riihitupa Oy:n aiemmin luottopromoottoriksi tituleeraama Elli Jalonen työskentelee vastaisuudessa yrityksen projektipäällikkönä. Elli on toiminut muutamissa asiakkuuksissa ja projekteissa vastuuhenkilönä jo tovin, joten siirtymä uuteen, vastuullisempaan rooliin on hänen uratarinalleen luonteva seuraava käänne. Hallinnollisien työtehtävien lisäksi Elli tulee yhä vaikuttamaan vahvasti tapahtumakentillä. 

— Minulle on todella tärkeää, että työ on monipuolista ja liikkuvaa. Tykkään ihan hirveästi olla siellä, missä asiakas on, ja haluan tavata sen viimeisen asiakkaan, eli asiakkaan asiakkaan ja nähdä miten hän kokee asiakaspalvelutilanteet, Elli kertoo. 

Erilaisissa työ-, kulttuuri- ja kieliympäristöissä toiminut Elli tuo tapahtuma-alalle raikkaan tuulahduksen matkailun parista. 

— Olen suorittanut matkailuvirkailijan kaksoistutkinnon ja työskennellyt Ylläksellä, Thaimaassa, Kreikassa ja Teneriffalla. Vuonna 2017 aloitin työt lentoemäntänä Finnairilla, jossa olin kevään 2020 lomautuksiin saakka. Helenan kanssa tiet kohtasivat jo vuonna 2019, kun motoristi-isäni ilmoitti minut Miss MP -kilpailuun. Tapahtumassa Helena lähestyi minua ja yhteistyömme alkoi, Elli muistelee.

Kun promoottori menee suorittamaan toimeksiantoa, toimeksiannosta vastaava projektipäällikkö huolehtii tekijöille mukaan kaiken tarpeellisen aina fyysisestä rekvisiitasta tarvittavaan asiantuntemukseen. Projektipäällikkö suunnittelee, rekrytoi, kouluttaa, viestii ja kehittää. Ellillä on visio entistä paremmasta asiakaspalvelusta ja kova polte päästä etätöiden ääreltä takaisin tapahtumien sykkeeseen.

— On hienoa päästä promoottoreiden kanssa hommiin ja pureutua kunnolla asiakaspalvelun kehittämiseen, hän suunnittelee ja jatkaa:

— Viimeisen puolentoista vuoden aikana on todella innovatiivisesti luotu uutta, mikä on mahdollistanut muun muassa etätyöskentelyn markkinoinnin parissa. Mutta nyt kun korona on viimein väistymässä, tapahtuma-alan pyörät alkavat taas pyöriä ja jälleenrakennus alkaa. On superhienoa olla tässä mukana.