•  

Uutiset

Projektipäällikkö Elisa Karimo ideoi uutta ja tuntee markkinoinnin trendit

Helena Riihitupa Oy:n henkilöstökiinnitysten sarja saa jatkoa, kun Elisa Karimo aloitti toukokuussa työt projektipäällikkönä. Elisa on työskennellyt yritykselle parina päivänä viikossa jo viime lokakuusta lähtien ja vastannut osa-aikaisessa pestissään itsenäisesti yhdestä asiakasprojektista.

— Elisa on osoittanut valmiutensa projektinhallinnassa ja johtamisessa, joten nappasimme hänet tiimiin. Kun kesä tapahtumineen näyttää toteutuvan, tarvitsemme apukäsiä toimistolle, yrittäjä Helena Riihitupa kertoo.

Helsinkiläislähtöinen mutta nyttemmin turkulaistunut Elisa luotsaa omaa yritystä ja opiskelee toista vuotta Turun kauppakorkeakoulussa. Yrityksensä kautta hän on tehnyt muun muassa mallivalmennuksia ja monipuolisesti erilaisia markkinointiprojekteja. Opinnoissaan hän suhtautuu pääaineeseensa markkinointiin suurella intohimolla ja suunnittelee valmistuvansa kandiksi ripeämmällä aikataululla jo vuoden loppuun mennessä. Uusi työ tuo perspektiiviä opintoihin. 

— Helena Riihitupa Oy:lla työskennellessäni olen päässyt soveltamaan koulussa opiskelemaani teoriaa käytäntöön. Tässä työssä voin oppia vielä paljon uutta ja olen tullut entistä varmemmaksi siitä, että luen oikeaa alaa, Elisa sanoo.

Sosiaalinen media on Elisalle myös tuttu toimintaympäristö. Hän on toteuttanut Instagramissa useita kaupallisia yhteistöitä omalla henkilöbrändillään. Tänä päivänä mainostajat tavoittavat sosiaalisen median kautta valtavat määrät käyttäjiä, ja uuden ajan markkinoinnin ammattilaiset osaavat hyödyntää sitä. Yrittäjä-Helena povaakin Elisalle roolia myös viestinnän puolelta.

— Elisalla on paljon näkemystä ja kokemusta somesta sekä vaikuttajamarkkinoinnista. Hän heittelee uusia ja raikkaita ideoita rohkeasti ilmoille ja levittää ympärilleen energiaa, joka tarttuu, Helena kehuu.