•  

Uutiset

Haemme erityisesti ruotsin kielen taitoisia tekijöitä keikkatöihin

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme nyt uusia, erityisesti ruotsin kielen taitoisia soittajia yritysasiakkaiden kontaktointiin! Hoidamme varmalla otteella asiakasyritystemme tilannekatsauksia, asiakastyytyväisyystutkimuksia, puhelinpalaverien buukkausta ja telemarkkinointia. Tekijöiltämme edellytämme sanavalmiutta ja asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä. Voit työskennellä omasta kodistasi käsin, ja keikkaluontoinen työskentely on mahdollista sovittaa hyvinkin joustavasti omien aikataulujesi mukaan. B2B-puhelut tulee kuitenkin hoitaa arkisin toimistoaikojen puitteissa.

Olet etsimämme soittaja, jos:
- olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen
- sinulla on erinomaiset suulliset ruotsin kielen taidot ja pystyt keskustelemaan asiakkaiden kanssa luontevasti ruotsiksi

Perehdytämme kaikki tekijämme huolellisesti, joten aiempaa kokemusta puhelintyöstä ei välttämättä tarvita. Tarjoamme työstä kiinteän ja motivoivan tuntikorvauksen. Lisätietoja työtehtävistä ja yrityksestämme antaa Henriikka Riihitupa (puh. +358 400 767 571). Haastattelemme kaikki kiinnostuneet vähintään puhelimitse.

Jos ruotsin kieli ei taivu puhelintyön vaatimalla tavalla, mutta olet muuten kiinnostunut yrityksestämme ja tarjoamistamme keikkatyömahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi aiemman työkokemuksen kera. Meille työskentelevät promoottorit tulevat helposti juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi he ovat asiakaspalveluhenkisiä, huolellisia ja heittäytymiskykyisiä.

Vaatimus- ja tavoitetaso promoottoreillemme on kova, mutta palkitsemme tekijämme ja haluamme sitouttaa hyvät tyypit meille hyvällä palkalla. Yhteydenottolomakkeen löydät osoitteesta:
https://www.helenariihitupa.com/meille-toihin.html