•  

Haemme erityisesti ruotsin kielen taitoisia tekijöitä keikkatöihin

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme nyt uusia, erityisesti ruotsin kielen taitoisia soittajia yritysasiakkaiden kontaktointiin! Hoidamme varmalla otteella asiakasyritystemme tilannekatsauksia, asiakastyytyväisyystutkimuksia, puhelinpalaverien buukkausta ja telemarkkinointia. Tekijöiltämme edellytämme sanavalmiutta ja asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä. Voit työskennellä omasta kodistasi käsin, ja keikkaluontoinen työskentely on mahdollista sovittaa hyvinkin joustavasti omien aikataulujesi mukaan. B2B-puhelut tulee kuitenkin hoitaa arkisin toimistoaikojen puitteissa.
 

Olet etsimämme soittaja, jos:
- olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen
- sinulla on erinomaiset suulliset ruotsin kielen taidot ja pystyt keskustelemaan asiakkaiden kanssa luontevasti ruotsiksi
 

Perehdytämme kaikki tekijämme huolellisesti, joten aiempaa kokemusta puhelintyöstä ei välttämättä tarvita. Tarjoamme työstä kiinteän ja motivoivan tuntikorvauksen. Lisätietoja työtehtävistä ja yrityksestämme antaa Henriikka Riihitupa (puh. +358 400 767 571). Haastattelemme kaikki kiinnostuneet vähintään puhelimitse.
 

Jos ruotsin kieli ei taivu puhelintyön vaatimalla tavalla, mutta olet muuten kiinnostunut yrityksestämme ja tarjoamistamme keikkatyömahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi aiemman työkokemuksen kera. Meille työskentelevät promoottorit tulevat helposti juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi he ovat asiakaspalveluhenkisiä, huolellisia ja heittäytymiskykyisiä.
 

Vaatimus- ja tavoitetaso promoottoreillemme on kova, mutta palkitsemme tekijämme ja haluamme sitouttaa hyvät tyypit meille hyvällä palkalla. Yhteydenottolomakkeen löydät osoitteesta:
https://www.helenariihitupa.com/meille-toihin.html

Uutta osaamista tiimiin: Mikael Wänskä aloittaa työnsä Helena Riihitupa Oy:n operatiivisten toimintojen parissa

Vuosi 2021 käynnistyy jännittävissä merkeissä, sillä Helena Riihitupa Oy on pestannut riveihinsä pitkän linjan tapahtuma-alan ammattilaisen Mikael Wänskän. Yrittäjä Helena Riihitupa povaa Mikaelille roolia yrityksen operatiivisten toimintojen johtamisen parista. 

— Toivomme saavamme Mikaelilta raikkaita näkemyksiä paitsi isoihin kokonaisuuksiin, mutta myös joka päiväiseen ja arkiseen tekemiseen, Helena summaa.

Niin yrittäjä kuin uusi työntekijäkin ovat uudesta yhteistyöstä innoissaan. 

— Vaikka olen ollut tapahtumasektorilla ennenkin, tämä on aivan erilainen lähestymiskulma, Mikael sanoo. 

Mikaelille on karttunut kokemusta monista erilaisista töistä ja tehtävistä. Hän on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja toiminut erilaisissa rooleissa muun muassa yrittäjänä, kouluttajana, konsulttina ja viimeisimpänä Tampereen messujen messuliiketoiminnan projektijohtajana. Myös yritysten hallitustyöskentely ja erilaiset luottamustoimet ovat tulleet miehelle tutuiksi. Mikaelin ja Helenan tiet kohtasivat aikanaan messukentillä.

— Olimme usein samoilla työmailla ja Helenan työskentely teki vaikutuksen. Vastasin vanhassa työssäni muun muassa messujen alihankintasuhteista, ja kun tarve uudelle alihankkijakumppanille aikanaan ilmeni, tuntui aika luontevalta aloittaa yhteistyö Helenan kanssa, Mikael muistelee.

Tapahtuma-alalla mennään tulevaisuudessa yhä syvemmälle asiakkaan tarpeeseen
 

Vuonna 2020 jyllännyt pandemia on runnellut armottomimmin juuri tapahtuma-alaa. Kokoontumisrajoitusten astuttua voimaan moni tapahtumajärjestäjä joutui perumaan tapahtumansa, ja massiivisten peruuntumisien seurauksena muun muassa tapahtumahenkilöstöä välittävien yritysten kalenterit tyhjenivät.

Helena Riihitupa Oy:ssa yrittäjä tekijöineen piti pitkän palaverin. Päätettiin tuotteistaa muutamia uusia palveluita, joista tuotantoon päätyivät hyvin nopeasti muun muassa puhelintyö ja videoproduktiot. Jo olemassa olevien asiakaskontaktien kanssa toteutettiin asiakaskyselyitä sekä tarvekartoituksia, ja heille tuotettiin markkinointivideoita. Hyvin tehty työ poiki myös uusia asiakkuuksia.

— Saimme uskollisilta asiakkaltamme täyden tuen, ja myös henkilöstömme sopeutui upeasti muutoksiin, Helena kiittelee.

Mikael seurasi Helena Riihitupa Oy:n koronatoimia ja vaikuttui. Hän on omalla työurallaan nähnyt tapahtuma-alan ammattimaistuvan, kasvattavan liikevaihtoaan ja muuttavan myös muotoaan. Virtuaalisuutta on opeteltu hyödyntämään vauhdilla, ja se jäänee yhdeksi ulottuvuudeksi vahvasti perinteisten tapahtumien rinnalle myös koronan jälkeisessä ajassa. Myös eri palvelun tarjoajien välinen yhteistyö syvenee.

— Näkisin, että alalle tulee enemmän pooleja, eli yhteenliittymiä, jotka pystyvät järjestämään asiakkaalle kaiken tarvittavan riippumatta siitä, kuka asiakkaan on ensimmäisenä löytänyt. Omassa poolissa mennään syvemmälle asiakkaan tarpeeseen, tehdään asioita enemmän ja pidemmälle, Mikael arvelee. 

— Juuri tällaista ymmärrystä meidän firmassa tarvitaan. Tulevaisuuden tapahtumat ovat yhä moniammatillisempia, joten on elintärkeää haalia ja sitouttaa lahjakkaita tekijöitä omaan pooliin. Meillä on muutamalla sektorilla jo upeita yhteistyöyrityksiä, mutta esimerkiksi virtuaalisen tapahtumatuotannon osaajia kaivataan lisää, Helena täräyttää. 

— Näinä poikkeuksellisina aikoina on erityisen tärkeää luoda uutta. Luova ajattelu on muodostunut osaksi yrityksemme maailmankatsomusta ja haluamme jatkossa olla yhä valmiimpia reagoimaan muuttuviin tilanteisiin. Mikaelin valtava ammattitaito ja massiiviset yhteistyöverkostot mahdollistavat sen, että uskallamme kokeilla uusia ideoita jatkossakin, hän lisää.

Siinä missä Helena näkee Mikaelissa kaipaamansa kokemuksen syvän rintaäänen, Mikael näkee Helena Riihitupa Oy:ssä sekä valtavan potentiaalin että uuden suunnan omalle urapolulleen. 

— Tässä firmassa mikään idea ei jää työryhmiin pyörimään, vaan päätöksiä ja ideoita syntyy vauhdilla. Odotan uudessa pestissä pääseväni uusien tilanteiden eteen, haastamaan omia ajatusmallejani ja päivittämään omaa katsontakantaani, Mikael sanoo.