•  

Uutiset

Nimitysuutisia: projektipäällikkö Tiina Stork jatkaa töitä projektijohtana »

Helena Riihitupa Oy:n pitkäaikainen projektipäällikkö Tiina Stork työskentelee tästedes yrityksen projektijohtajana. Uudessa roolissaan Tiina toimii projektipäälliköiden esimiehenä ja vastaa muun muassa projektikokonaisuuksien työnjaosta. 

Lue lisää »

Projektipäällikkö Elisa Karimo ideoi uutta ja tuntee markkinoinnin trendit »

Helena Riihitupa Oy:n henkilöstökiinnitysten sarja saa jatkoa, kun Elisa Karimo aloitti toukokuussa työt projektipäällikkönä. Elisa on työskennellyt yritykselle parina päivänä viikossa jo viime lokakuusta lähtien ja vastannut osa-aikaisessa pestissään itsenäisesti yhdestä asiakasprojektista.

Lue lisää »

Projektipäällikkö Elli-Noora Nieminen tuo yritykseen analyyttista otetta ja juridista ymmärrystä »

Tamperelainen Elli-Noora Nieminen aloitti maaliskuussa työt Helena Riihitupa Oy:n uutena projektipäällikkönä. Uusi projektipäällikkö oli ensimmäinen avoimen haun kautta täytetty pesti ja se herätti laajalti kiinnostusta. Parhaimmat hakijat haastateltiin kahdesti.

Lue lisää »

Haemme erityisesti ruotsin kielen taitoisia tekijöitä keikkatöihin »

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme nyt uusia, erityisesti ruotsin kielen taitoisia soittajia yritysasiakkaiden kontaktointiin! Hoidamme varmalla otteella asiakasyritystemme tilannekatsauksia, asiakastyytyväisyystutkimuksia, puhelinpalaverien buukkausta ja telemarkkinointia.

Lue lisää »

Uutta osaamista tiimiin: Mikael Wänskä aloittaa työnsä Helena Riihitupa Oy:n operatiivisten toimintojen parissa »

Vuosi 2021 käynnistyy jännittävissä merkeissä, sillä Helena Riihitupa Oy on pestannut riveihinsä pitkän linjan tapahtuma-alan ammattilaisen Mikael Wänskän.

Lue lisää »