•  

Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

Työhyvinvointiin keskittyvät yhteiset virkistys­hetket ja tiimi­päivät ovat tärkeä palanen työntekijöiden hyvinvointia edistävässä toiminnassa. Toimiston tai työmaan ulkopuolella vietetty erilainen ja toiminnallinen työpäivä rikkoo iloisesti rutiineja ja syventää työyhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta. Irtiotto tavanomaisesta työviikosta tuo myös motivaatiota arjen tekemiseen - hauskanpito ja hyvä yhteishenki vahvistavat tulevaisuusjännettä, luovat merkityk­sellisyyden kokemuksia ja boostaavat työntekijöiden ammatillista itsetuntoa.

Työhyvin­vointi­tapahtumien suunnittelussa on tärkeä huomioida jokainen henkilökuntaan kuuluva ja luoda raamit hauskalle ja turvalliselle yhdessäololle työntekijöiden ikäjakauma ja kuntotaso huomioiden. Helena Riihitupa Oy:n monipuoliset työhyvinvoinnin palvelut ovat räätälöitävissä yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Kerromme mielellämme erilaisista aktiviteeteista ja autamme sopivimman ohjelmapaketin valinnassa. Kun mieluisa ohjelma­paketti on valittu, me huolehdimme kaikista käytännön jär­jestelyistä.

Sinä tunnet henkilöstösi — me tunnemme työhyvinvoinnin. Kohtaamistoimisto Helena Riihitupa Oy järjestää lystikästä liikettä, herkkuja henkilöstölle, energiaa esimiehille ja ylpeää yhdessäoloa koko yhteisölle.