•  

Tapahtumat

Tapahtumatuotanto

Otamme ammattitaidolla hoitaaksemme yrityksenne tapahtumatuotannon aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Palvelemme mielellämme kaikenkokoisten ja kaikentyyppisten tapahtumien järjestämisessä. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa vaativammatkin toteutukset eri kokoisissa tapahtumissa. Suunnittelemme, budjetoimme ja toteutamme kaikki tapahtumaan liittyvät järjestelyt asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. 

Voimme ottaa haltuun koko tuotannon tai vaihtoehtoisesti rajatun osan siitä. Myös tapahtuman markkinointi onnistuu meiltä eri kanavissa; yrityksen sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla, alan julkaisuissa tai vaikkapa asiakaskontaktointien kautta puhelimitse. Ajattelemme tapahtumatuotantoa ja tapahtumia luontevana osana asiakkuuksien hoitoprosessia.

Oli tapahtuma sitten suuri tai pieni ja kohderyhmänä yrityksen asiakkaat tai oma henkilöstö, ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Myös tapahtumien striimaus tai taltiointi onnistuu kauttamme. 

Ota yhteyttä »