•  

Promooottorit

Promoottorien ja tapahtumaedustajien välitys

Yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman erilaisia tapahtumatuotannon palveluita. Välitämme ammattitaitoiset pr-henkilöt ja tapahtumaedustajat kaiken kokoisiin tapahtumiin sekä huolehdimme työvälineet ja muut käytännön järjestelyt kuntoon. Otamme hoitaaksemme vaivattomasti muun muassa edustusvaatetuksen hankinnan ja painatuksen, sosiaalisen median kanavien päivityksen sekä liidien keräyksen ja dokumentoinnin. 

Huolellisuus on kaiken toimintamme keskiössä ja promoottorimme perehtyvät aina yksityiskohtaisesti edustettaviin tuotteisiin ja palveluihin. Hymymme ei hyydy tiukoissakaan paikoissa, vaan tartumme mielellämme erilaisiin haasteisiin ja opimme uutta. 

Järjestämme myyntihenkiset promootiot, tuote-esittelyt, messuemännöinnit ja vieraiden osallistamiset erilaisiin aktiviteetteihin siten, että edustamiemme yritysten omat ammattilaiset saavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Läsnäolomme muun muassa messuilla ja ammattitapahtumissa takaa sen, että kaikki saavat palvelua sekä positiivisen kokemuksen vilkkaassakin tapahtumaympäristössä.

Vilkaise asiakasyritystemme kokemuksia Referenssit-osiosta ja pyydä tarjous. Lähetämme sinulle tarjouksen yhteydessä ehdotukset vapaista tekijöistä työkokemuksineen.

Ota yhteyttä »