•  

Promootio

Promootiopalvelut

Asiakaskohtaamiset ovat erityisosaamisalaamme. Välitämme ammattitaitoiset pr-henkilöt ja tapahtumaedustajat kaikenkokoisiin tapahtumiin messuista yritysjuhliin. Huolehdimme työvälineet sekä muut käytännön järjestelyt kuntoon ja otamme hoitaaksemme vaivattomasti muun muassa edustusvaatetuksen hankinnan sekä sosiaalisen median kanavien päivityksen. Tarjoamme myös tapahtumatuotannon palveluita ja voimme huolehtia tuotannon tehtävistä osittain tai ottaa haltuun tapahtumatuotanon kokonaisuutena.

Huolellisuus on kaiken toimintamme keskiössä ja promoottorimme perehtyvät aina yksityiskohtaisesti edustettavaan yritykseen sekä sen tuotteisiin ja palveluihin. Hymymme ei hyydy tiukoissakaan paikoissa, vaan tartumme mielellämme erilaisiin haasteisiin.

Meille on tärkeää, että edustamiemme yritysten omat ammattilaiset saavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Läsnäolomme messuilla ja ammattitapahtumissa takaa sen, että kaikki saavat palvelua sekä positiivisen kokemuksen vilkkaassakin tapahtumaympäristössä. Tuloshakuiset tekijämme huolehtivat messuilla muun muassa liidien keräyksestä ja auttavat asiakasyrityksiämme tavoittamaan heille oikean kohderyhmän tapahtumaosallistujien joukosta. Tarjoamme ratkaisut myös liidien dokumentointiin helposti käytettävässä ja tietosuojasäännöksiä noudattavassa muodossa.

Vilkaise asiakasyritystemme kokemuksia Referenssit-osiosta ja pyydä tarjous. Lähetämme sinulle tarjouksen yhteydessä ehdotukset vapaista tekijöistä työkokemuksineen.

Ota yhteyttä »