•  

Kokemuksia

"Tuotamme todennettavaa, positiivista asiakasarvoa, tarjoamme monipuolisia työtehtäviä motivoituneille ja osaaville tekijöitä sekä palvelemme asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua."

Jukkatalo on luottanut Helena Riihitupa Oy:n palveluihin jo 6 vuoden ajan

Helena Riihitupa Oy:n tapahtumahenkilöstö on työskennellyt Jukkatalon Asuntomessukohteissa jo kuutena kesänä. Kesäinen työpesti on tekijöille vuoden pisin yksittäinen toimeksianto. Vaikka messupäivät ovat pitkiä ja työskentelytahti vilkkaimpina ajankohtina hyvinkin tiivis, positiivinen työote ja iloinen tunnelma säilyy läpi pitkän ja palkitsevan messukuukauden. Osuuskunta Suomen Asuntomessut on myöntänyt kunniakirjan Helena Riihitupa Oy:lle asuntomessuilla tehdystä työstä.

“Jukkatalolle asiakaskokemus on erittäin tärkeä asia ja Helena Riihitupa Oy:n tiimi onkin ollut merkittävässä roolissa vahvistamassa sitä. Helena Riihitupa Oy:n palvelualtis tiimi on tuonut osastollemme uutta eloa ja elämää. Heidät on opittu tuntemaan osana Jukkatalon messuväkeä, ja monet asiakkaat luulevatkin heitä meidän omiksi työntekijöiksemme. Joka vuosi saan palautetta messuvierailta, että Jukkatalon osasto erottautui edukseen - siellä oltiin aidosti iloisia, reippaita ja aktiivisia.”

Joel Tölli

Toimitusjohtaja
Jukkatalo

Skydda Suomelle kokonais­valtaiset markkinointi­palvelut ovat avain vahvaan kumppanuuteen

”Helena Riihitupa Oy on osoittanut poikkeuksellista vastuullisuutta ja luovuutta yhteistyöprojekteissamme. Tekijöille voi jättää huoletta homman kuin homman hoidettavaksi ja se todella hoituu. Promoottorien tekemä ”kenttätyö” on poikinut arvokkaita kontakteja ja tuonut yrityksellemme suoraa taloudellista hyötyä. Helena Riihitupa Oy osaa myös hyödyntää sosiaalista mediaa ja tuottaa sinne sisältöä, joka saa aina valtavasti huomiota.”

Toni Schlobohm

Toimitusjohtaja
Skydda Suomi

Puhelin­markkinointi toi Grafimaxille konkreettisia liidejä

Puhelinprojektit ovat parhaillaan käynnissä useamman eri asiakkaan kanssa. Näin Helena Riihitupa Oy:n kanssa toteutettua yhteistyötä kommentoi painotalo Grafimax:

”Projekti eteni vaivattomasti ja tulokset ylittivät odotukset. Raportit olivat viimeisen päälle hyvät ja kattavat. Meidän oli niiden avulla helppo kontaktoida tarjouspyynnön jättäneet yritykset, joille oli jo tehty alkukartoitus ja palveluidemme esittely.”

Onni Heinonen

Toimitusjohtaja
Grafimax