•  

Helena Riihitupa Oy - tapahtumahenkilöstö ja markkinointipalveluiden ammattilaiset palveluksessanne!

Tervetuloa Helena Riihitupa Oy:n uusille verkkosivuille. Olemme nuorekas ja alati toimintaamme kasvattava valtakunnallinen yritys, joka ponnisti markkinoille kymmenen vuotta sitten Helena Riihituvan pienenä ja sisukkaana toiminimenä.

Tänä päivänä tarjoamme yrityksille kattavan valikoiman kokonais­valtaisia tapahtuma­tuontannon ja markk­inoinnin palveluita tavoitteel­lisesta myyntityöstä mainos­videoproduktioiden itsenäiseen toteuttamiseen. Olemme kiinnostava työnantaja ja reilu työnvälittäjä yli sadalle tekijälle.

Mielestämme yhteistyöhön ei koskaan voi panostaa liikaa. Huomioimme aina asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja tarjoamme niin moderneja kuin perintei­sempiäkin markkinoinnin välineitä tuomaan aitoa hyötyä ja iloista tunnelmaa sinne, minne asiakas sitä kaipaa. 

Ota yhteyttä »

Palvelumme

Olemme uteliaita, tiedonnälkäisiä ja intohimoisia työntekijöitä

Omaamme paljon kokemusta erilaisista vaativista ammattitapahtumista sekä edustamme asiantuntevin ottein monenkirjavia brändejä muun muassa teollisuuden ja rakentamisen aloilla, urheilun parissa sekä konealalla. Englanti on promootiotoimistomme toinen työkieli ja toimimme kansainvälisillä kentillä siinä missä kotimaassakin.

Tutustu palveluihimme ja asiakasreferensseihimme, niin suunnitellaan porukalla juuri teidän yrityksellenne tarpeita palveleva, personoitu yhteistyö. 

Yhteystiedot »

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #helenariihitupaoy